Reumatolog, specialist i reumatologi

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Landstinget Blekinges viktigaste uppgift är att erbjuda bästa möjliga hälso- och sjukvård till länets cirka 150 000 invånare. Vi erbjuder arbete i en organisation där beslutsvägarna är korta och där delaktighet och möjlighet till påverkan är två viktiga inslag.

Reumatologisektionen är en del av medicinkliniken som består av tio olika specialiter/grenspecialiter. Kliniken har verksamhet på de två sjukhusen i Karlskrona och Karlshamn. Kliniken besår av två öppenvårdsmottagningar med olika grenspecialiteter, fyra slutenvårdavdelningar, två dialysenheter, flera dagvårdsavdelningar och fotvård. Reumasektionen är väsentligen uppbyggd kring poliklinisk verksamhet och tar emot patienter både i Karlshamn och Karlskrona. Sektionen har idag fem läkare, välfungerande team med ett personcentrerat arbetssätt. Sektionens medicinska resultat håller hög klass i nationella jämförelser.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta inom den reumatologiska specialistsjukvården, vill bli en i vårt team och tillsammans med oss vara med och fortsätta utveckla reumatologin för och med våra patienter.

I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom det reumatologiska specialistområdet som specialist eller som blivande specialist. För dig som är ST-läkare erbjuder vi goda utbildningsmöjligheter och goda villkor.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad läkare med goda kunskaper i svenska språket med specialistkompetens inom reumatologi.

Som person har du lätt för att sammarbeta och tycker om att arbeta i team tillsammans med andra yrkesgrupper.

Upplysningar

 • Göran Åström
  Verksamhetschef
  0454-73 00 00 (Växel)
 • Katharina Darlison
  Läkarchef Karlshamn
  0454-73231
  E-post: Katharina Darlison
 • Jonas Andersson
  Blekinge läkarförening

  0704-920184
 • Tino Bracin
  Sektionsansvarig överläkare reumatologen
  0455-734706

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-30.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.