Avdelningschef Folktandvården Ronneby

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Folktandvården i Ronneby är en av de stora avdelningarna i Folktandvården Blekinge.
Allmäntandvården är i Blekinge indelad i verksamhetsområden västra respektive östra, Ronneby tillhör området västra.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

I Ronneby bedrivs barn- och ungdomstandvård, vuxentandvård samt övrig verksamhet inom ramen för Folktandvårdens befolknings- och folkhälsoansvar.

Som avdelningschef ansvarar du för att leda, utveckla och ansvar för klinikens verksamhet i enlighet med uppsatta mål. I uppdraget ingår helhetsansvar för ekonomi, personal, och verksamhet. På kliniken finns en administrativ samordnare som fungerar som lednings- och administrativt stöd. Tjänsten är direkt underställd verksamhetschefen för allmäntandvården västra Blekinge i ett nära samarbete. Uppdraget kombineras med kliniskt arbete i din grundprofession.

Som arbetsgivare erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter, såväl inom ledarskap som inom odontologi. Vi är ett team och bryr oss om våra medarbetare, det är viktigt för oss att alla känner sig är delaktiga och får utrymme att utvecklas. Vården bedrivs i nära samarbete med specialisttandvården i Blekinge.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska. Klinisk erfarenhet, chefserfarenhet, ledaruppdrag och ledarutbildning är meriterande
Goda ledaregenskaper med hög integritet är viktigt för oss, du är resultatinriktad och har förmåga att se helheter och prioritera. Vi värdesätter förändringsarbete med förbättringsfokus och förmåga att utveckla både medarbetare och verksamhet. Vi önskar du har väl utvecklad samarbetsförmåga och goda kommunikativa egenskaper.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten som avdelningschef är ett treårsförordnande. Du har en grundtjänst i din profession, tillsvidare/heltid inom Folktandvården i Blekinge.

Upplysningar

 • Mikael Karlsson
  Verksamhetschef

  0734-471542
  E-post: Mikael Karlsson
 • Alexandra Ioannidis-Olsson
  Tjänstetandläkarna
  0454-732731
  E-post: Alexandra Ioannidis-Olsson
 • Lena-Marie Oskarsson
  Vision
  0455-731700
 • Sofia Henriksson
  SRAT
  0457-737100

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-10-05.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.