Medicinkliniken söker en kurator på ett längre vikariat

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Medicinkliniken i Karlskrona har 5 kuratorstjänster med olika ansvarsområden. P.g.a. tjänstledighet söker vi vikarie för våren och sommaren 2018.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Varaktighet: 6 månader eller längre
 • Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
 • Tidsbegränsat till: 2018-08-31
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som kurator ansvarar du för det psykosociala behandlingsarbetet på kliniken, vilket innefattar kris och stödsamtal med patienter och närstående vid akut och kronisk sjukdom. Du ger rådgivning och vägledning i sociala frågor samt informerar om och samordnar sociala insatser. Du har kontakt med andra vårdgivare och samarbetspartner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen eller socionomexamen vid tillträde.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Agneta Eckernäs-Thorell
  Stf verksamhetschef Medicin
  0455-734809
  E-post: Agneta Eckernäs-Thorell
 • Maria Warenhed
  Vik samordnande kurator
  0455 -734681
 • Marita Jerserup
  Akademikerförbundet SSR
  0455-734680

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-14.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.