Sjuksköterskor till ASIH Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Var med och utveckla framtidens Blekingesjukhus!
Är du en engagerad sjuksköterska? Vi utvecklar framtidens sjukhusvård i Blekinge och söker engagerade medarbetare som vill vara med och göra livet bättre för våra patienter. Snart kommer vi att arbeta med avancerad sjukvård i hemmet där du är en del av ett team som vårdar patienter i deras hem samt i samverkan med vårdavdelning i Karlshamn.Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Snarast enl ö.k
 • Antal platser: 10

Arbetsuppgifter

Palliativmedicinska enheten arbetar hos patienterna i hemmet i samverkan med kommunens hemsjukvård. Enheten bedriver även konsultverksamhet över hela länet.
Vi söker nu dig sjuksköterska som vill vara med att utveckla arbetet i ett framtida ASIH, då vi nu kommer att vidareutveckla palliativmedicinska enheten till ett ASIH med dygnet-runt verksamhet.
Vi arbetar med Landstinget Blekinges värdegrund engagemang – kvalité – samarbete.
Vill du vara med? Tveka inte sök!
Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är några års erfarenhet av sjuksköterskeyrket, utbildning, erfarenhet av palliativ vård eller hemsjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.

Upplysningar

 • Tanja Kallenberg
  Avdelningschef, Palliativmedicinska enheten
  0454-73 34 91
  E-post: Tanja Kallenberg
 • Emma Hägglund Gustafsson
  Vårdförbundet
  0454-73 34 91

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-09.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.