Sjuksköterska till Beroendemottagningen

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Beroendemottagningen är en del av Länsgemensam psykiatri som har hela Blekinge som sitt upptagningsområde, med drygt 157 000 invånare. Beroendemottagningen består i nuläget av en mottagning i Karlskrona med filial i Karlshamn. Vi tänker fortsätta att skapa en modern beroendevård där integrerad vård och personcentrerat förhållningssätt står i centrum. Det finns en tydlig målsättning i Blekinge: vi vill bli riktigt bra på beroendevård – vill Du vara med?
Nu ska en av våra sjuksköterskor vara föräldraledig. Detta gör att vi behöver fler sjuksköterskor som har särskild kompetens och/eller ett stort intresse för just vår målgrupp inom Beroendevård.


Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi på Beroenedemottagningen har fått ett utökat uppdrag som innebär förändringar i såväl vårt arbetssätt som vårt behov. Som sjuksköterska hos oss kommer du att ingå i ett team som skall utveckla vår beroendemottagning. Det innebär att du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en beroendemottagning - samt är en viktig del i ett utmanande utvecklingsarbete. Vi erbjuder dig ett jobb som sjuksköterska där du verkligen får vara med och påverka, utveckla och utvecklas.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska med ett stort intresse för beroendevård. Du som söker har förmågan att arbeta självständigt, men lika gärna i grupp. Du ska ha god självkännedom, vara noggrann och trygg samt ha ett reflekterande förhållningssätt.
Då arbetet har flera inslag av utvecklig är det positivt om du har lätt till nytänkande samt ser möjligheter i såväl olika kompetenser som personligheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Karin Månsson
  Avdelningschef
  0455-73 60 22
  E-post: Karin Månsson
 • Ditte Andreasen - Nilsson
  Vårdförbundet
  0455-73 60 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-31.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.