Sjuksköterska till Blekingesjukhuset, Kirurgmottagningen Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Kirurgkliniken på Blekingesjukhuset bedriver en omfattande verksamhet inom kirurgi, urologi, kärlkirurgi, plastikkirurgi och onkologi. Vi har två slutenvårdsavdelningar i Karlskrona och tre öppenvårdsmottagningar, varav en i Karlshamn. Vi bedriver även verksamhet på röntgen och akuten i Karlskrona samt på operationsavdelningarna i Karlskrona och Karlshamn. Tillsammans är vi drygt 200 medarbetare.

Se mer av oss på Instagram!#kirurgklinikenblekinge

Citat Annika Nilsson, avdelningschef;
”Vi är en arbetsplats där vi sätter patienten i fokus. Vi har ett mycket gott samarbete och är beroende av varandras kompetenser som vi också värdesätter och tar vara på. Mottagningen har ett stort medarbetarengagemang i små som stora förändringar för att driva verksamheten framåt.”

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Landstinget i Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett lärorikt och omväxlande arbete där din insats är en viktig del i vårdprocessen. Du assisterar på läkarmottagning, ansvarar för egen sjuksköterskemottagning med egna patientbesök och telefonrådgivning.
Den administrativa delen av arbetet innehåller arbete med bokningar, remisser och väntelistor.
Arbetsuppgifterna innebär mycket självständigt arbete och stort egenansvar.
Hos oss får du möjlighet att vara del i en arbetsgrupp med positivt arbetsklimat präglat av kompetens, engagemang och gemenskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet från yrket. Du är trygg i din yrkesroll och har ett genuint intresse för arbete med människor. Du har ett starkt kvalitetstänk i ditt sätt att arbeta och du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Du har god social kompetens, lätt för att samarbeta och uppskattar att arbeta serviceinriktat. Vidare är du ansvarstagande och har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Då arbetsuppgifterna är varierande och innehåller både planerad och akut verksamhet krävs det att du har ett flexibelt arbetssätt. Att alltid möta patienter och kolleger med ett gott bemötande och empati ser du som självklart.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete och kirurgisk verksamhet.
Du har god datavana och lätt för att sätta dig in i nya system.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Annika Nilsson
  Avdelningschef
  0455-73 45 16
  E-post: Annika Nilsson
 • Monica Olsson
  Vårdförbundet
  0455-731000 via växel
  E-post: Monica Olsson

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-05-27.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Rekrytering sker löpande.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.