Avdelningschef till Kirurgens onkologiska Dagvård, Blekingesjukhuset

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Kirurgklinikens verksamhet finns lokaliserad i både Karlshamn och Karlskrona. Öppenvården har verksamhet på båda
orterna och i Karlskrona finns klinikens två avdelningar, samt den onkologiska dagvården. Det är viktigt för oss med goda
arbetsförhållanden och vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö, samarbete både inom och utom kliniken och möjlighet
till utveckling för våra anställda. Vi följer och deltar i utvecklingen inom vårt verksamhetsområde och sprider kunskapen
genom att vidareutbilda våra kollegor både inom och utom kliniken. Totalt är vi drygt 200 anställda.
Onkologsektionen är en del av kirurgkliniken och är koncentrerad till Karlskrona. Den onkologiska dagvården har både
behandling och mottagning inom sin verksamhet.
Onkologiska patienter i slutenvård vårdas på kirurgen och onkologer konsulteras. Vi har ett mycket nära och gott
samarbete mellan onkologer och kirurger, med dagliga kontakter. Vi har multidisciplinära terapikonferenser där onkologin
deltar.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Landstinget i Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Avdelningschefen har ansvaret för avdelningens dagliga verksamhet, utveckling, personalförsörjning och ekonomi. Du deltar aktivt i Kirurgklinikens ledningsgrupp där klinikens nuvarande verksamhet och framtida utveckling behandlas. Förordnandet som avdelningschef är tidsbegränsat och kombineras med en tillsvidareanställning i din grundprofession.
Ledaren som vi söker har uppgiften att stimulera och utveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna. Avdelningschefen ska verka för att avdelningen intar en framskjuten placering inom de områden där vi verkar. Vidare bör du se det som naturligt att vara synlig i verksamheten, och genom ett öppet arbetsklimat och gott samarbete skapa goda relationer inom avdelningen samt gentemot andra kliniker och patienter. I uppdraget ingår även att du till viss del deltar i det kliniska arbetet som sjuksköterska.

Kvalifikationer

Du drivs av att jobba målmedvetet i en dynamisk miljö med högt tempo och uppskattar de möjligheter till relationsskapande och samarbete som ledarskapet ger. Du är en god ambassadör ut i verksamheten och din egenskap att vara öppen för, och arbeta med, förbättringar gör dig till en förebild på avdelningen. Du bygger ditt ledarskap på att skapa ett ömsesidigt företroende gentemot medarbetarna samtidigt som du inte är rädd för att delegera när det är nödvändigt. Du kan konsten att motivera andra och din förmåga att ”se helheten” smittar av sig på medarbetarna. Du delar och står upp för Landstinget Blekinges värderingar och mål.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap, i egenskap av chef eller informellt. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av onkologisk verksamhet.
Har du breddat din erfarenhet med exempelvis en ledarskapsutbildning så är det meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Linus Axelsson
  Verksamhetschef
  0455-736742
  E-post: Linus Axelsson
 • Birgitta Henrysson
  Stf verksamhetschef Kirurgkliniken
  0455-731000 via växel
  E-post: Birgitta Henrysson
 • Monica Olsson
  Vårdförbundet
  0455-731000 via växel
  E-post: Monica Olsson

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-23.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.