Semestervikariat arbetsterapeut, rehabiliteringskliniken Blekingesjukhuset

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet. Rehabiliteringskliniken och arbetsterapiavdelning finns på båda orterna.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
  • Varaktighet: 3-6 månader
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Antal platser: 3

Arbetsuppgifter

Till sommaren 2018 söker arbetsterapiavdelningarna på Blekingesjukhuset i Karlskrona och Karlshamn vikarierande arbetsterapeuter. Arbetet kan omfatta många olika verksamheter inom slutenvården såsom bedömning och rehabilitering av individer på rehabiliteringsklinikens egna avdelningar; stroke/hjärnskada eller komplicerat tillstånd efter tex. multitrauma. På ortoped-, kirurg och medicinavdelningar kan arbetet omfatta bedömning av status, förskrivning av hjälpmedel och kontakt med hemsjukvården inför utskrivning. Du arbetar tillsammans med erfarna kollegor på arbetsterapin som kan ge råd och stöd.

Rekrytering sker fortlöpande till och med sista ansökningsdagen.

Vikariatsperioden är inte fastställd vid annonseringstillfället, men kan sträcka sig över tre månader och därutöver introduktion efter överenskommelse.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut, alternativt studerar du till arbetsterapeut och är i slutet av din utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-30.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.