Dietist till Psykiatrin i Blekinge

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vi välkomnar nu en dietist till psykiatrin i Blekinge. Ett litet län med cirka 150 000 invånare som benämns Sveriges trädgård med skiftande natur och skärgård.

Psykiatrin i Blekinge är en egen förvaltning tillsammans med habiliteringen och har cirka 500 medarbetare. Yrkesprofessionerna är läkare, skötare, sjuksköterska, behandlingsassistent, psykolog, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnast, specialpedagog samt medicinska sekreterare.

Psykiatrin är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad psykiatrisk och psykologisk diagnostik och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi bjuder ett brett behandlingsutbud som utförs av välutbildad personal.

Dietist inom psykiatrin är en nyinrättad tjänst som är organiserad inom länsgemensam psykiatri och uppdraget är inom barn- och ungdomspsykiatrin och vuxenpsykiatrin. Dietist finns sedan tidigare på habiliteringen inom förvaltningen.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Den aktuella tjänsten är placerad inom länsgemensam psykiatri i Karlskrona.
Du kommer att ansvara för nutritionsbedömningar och individanpassad behandling för patienter med olika psykiatriska tillstånd men också där patienter har komplikationer eller samsjuklighet. Tjänsten gäller patienter i sluten och öppenvård. Det innebär arbete med enskilda patienter och med patienter i grupp. Du har också ansvar för utveckling inom dina ansvarsområden. Utbildning och konsultation till övrig personal ingår också i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av yrket. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och det är viktigt att du är självständig, engagerad och vill utveckla dietistuppdraget inom psykiatrin.

Upplysningar

 • Christina Wieslander
  Avdelningschef, Längemensam Mottagning
  0455-73 59 83
  0734-47 16 44
  E-post: Christina Wieslander
 • Mari Söderström
  Verksamhetschef Länsgemensam psykiatri
  0734-47 16 15
  E-post: Mari Söderström
 • Carina Svärd
  SACO
  0455-73 40 41
  E-post: Carina Svärd

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-12.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.