Leg BMA/röntgensjuksköterska alt sjuksköterska, Klin. fys, BLS

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Kliniskt fysiologiska avdelningen på sjukhuset i Karlskrona, har en bred verksamhet med bl a nuklearmedicin, neurofysiologi (eeg, emg), ultraljud hjärta, ultraljud kärl, vilo- och arbetsekg, esofagusmätningar, cystometri, perifer cirkulation, pacemakercontroller. På kliniken finns idag tre specialist BMA tjänster, varav två bemannade, vilket till stora delar förändrat de berörda sektionernas arbete, bland annat genom utökat teamarbete, såväl inom den egna kliniken, som tillsammans med andra specialiteter.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde efteröverenskommelse. Vi tillämpar provanställning.
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra arbetsuppgifter inom de flesta undersökningar som utförs på kliniken. Arbetet sker i nära samverkan med övriga medarbetare i teamet och vi har nyligen renoverat våra lokaler som därmed bättre anpassats till vår verksamhet. Vi har ett mycket varierande och omväxlande arbete och du kommer i din profession att möta såväl barn som vuxna.
Vi ser positivt på kompetensutveckling och möjlighet finns till vidareutveckling som sektionsledare alternativt specialist BMA

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med inriktning på klinisk fysiologi, alternativ har du en legitimation som röntgensjuksköterska och eller sjuksköterska. Du har ett professionellt förhållningssätt, är flexibel, dvs har förmåga att ställa om att genomföra arbetet när förutsättningar ändras. Vi arbetar i team, vilket innebär att du har lätt för att samarbete med kollegor, samtidigt som du inte är rädd för att fatta egna beslut.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Susanne Lundgren
  Avdelningschef
  0455-73 60 86
  E-post: Susanne Lundgren
 • Jenny Löfgren
  Leg Biomedicinsk analytiker
  0455-73 10 00 via växeln
  E-post: Jenny Löfgren

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-09.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.