Feriearbetare 17-19 år

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Anställningsform

  • Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
  • Omfattning: Timavlönad
  • Löneform:
  • Antal platser: 300

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med diverse arbetsuppgifter på tilldelad arbetsplats i Landstinget Blekinge alternativt i en förening som landstinget samarbetar med.

Du arbetar 8 timmar/dag enligt respektive avdelnings arbetstider, som kan variera mellan 07:00 och 19:00. Du arbetar ingen helg eller nattjänstgöring i landstinget. Helgarbete kan förekomma vid feriearbete i en förening.

Du som blir antagen till feriejobb får endast arbeta 1 av 3 perioder. Från och med i år kan du bli antagen till feriejobb även om du haft feriejobb tidigare.

Period 1: 18 juni - 8 juli
Period 2: 9 juli - 29 juli
Period 3: 30 juli - 19 augusti

Observera att du som jobbar första perioden endast jobbar 32 timmar midsommarveckan. Midsommarafton är ledig dag och ingen ersättning utgår.

Kvalifikationer

Du kan söka från det år du fyller 17 till och med det år du fyller 19 år.

• Du måste kunna bära kortärmat och i övrigt följa landstingets hygienkrav.
• Du måste kunna arbeta hela perioden du har sökt. Inga ledigheter beviljas.
• Du måste vara folkbokförd i Blekinge Län.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-15.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.