Rehabiliteringskliniken i K-hamn söker medicinsk sekreterare - är det du?

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en medicinsk sekreterare till dietistmottagningen i Karlshamn.
Dietistmottagningen är en av Rehabiliteringsklinikens öppenvårdsverksamheter, där du är det administrativa navet. Som sekreterare är du en självklar del i arbetet runt patienten.

Rehabiliteringskliniken har både öppen- och slutenvård. Våra sektioner är arbetsterapi, dietistmottagning, sjukgymnastik, strokeenhet, specialist- och smärtrehab. Tillsammans är vi ett härligt, kompetent gäng som gillar utmaningar. Trivs du med att arbeta i team, är positiv och flexibel, tycker om att vara ”spindeln i nätet”, då kommer du att trivas hos oss.

• Vad är roligast med vårt jobb?
Det är att arbeta tillsammans och skapa kloka administrativa flöden!
Tillsammans med paramedicinarna är du en viktig del i patientens väg genom sjukvården. Det är stimulerande att utveckla och förbättra vårt arbetssätt i sekreterargruppen.
Bra administration är bra patientsäkerhet!

• Vad är största utmaningen med jobbet?
Den största utmaningen är att få ihop alla pusselbitar. Ibland spelar det ingen roll hur noga vi planerar, men tillsammans löser vi det mesta.

• Vår vision är:
Rehabkliniken är en arbetsplats och verksamhet jag vill tillhöra. Varje möte håller en god kvalitet och tillför mervärde till de inblandade. Det ger mig en känsla av sammanhang.

Med samarbete, engagemang och kvalitet gör vi det bästa varje dag för att leva upp till vår vision.

Kvalifikationer

Du är utbildad medicinsk sekreterare. Du har goda kunskaper i svenska, känner dig bekväm med den administrativa koordinerande rollen. Du är strukturerad och har ett gott ordningssinne. Vi ser gärna att du uppskattar teamarbete och trivs med utvecklingsarbete.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Upplysningar

 • Linda Gerthsson
  Ställföreträdande avdelningschef, specialistrehab
  0454-73 24 60
  E-post: Linda Gerthsson
 • Linda Nilsson
  Medicinsk sekreterare
  0454- 73 24 67
 • Camilla Olsson
  Vision
  0454-73 30 23

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-19.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.