Sjuksköterska 1177 Vårdguiden på telefon/Jourcentralen i Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser.

1177 Vårdguiden finns i hela landet och är dagtid ett komplement till den telefonrådgivning som ges på vårdcentraler. På kvällen, natten och helgen är 1177 Vårdguiden vägen in till vården och bidrar till att ge rätt vård vid rätt tillfälle och på rätt nivå.

Vid behov kan sjuksköterskorna på 1177 Vårdguiden avtala om tid och hänvisa patienter till Jourcentralen för ytterligare bedömning.

1177 Vårdguiden och Jourcentralen i Karlshamn är lokaliserade på sjukhusområdet.

Vi söker nu dig som skulle vilja kombinera arbete på 1177 Vårdguiden med arbete på Jourcentralen i Karlshamn.
Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
  • Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på 1177 Vårdguiden bedömer du via telefon patientens vårdbehov, ger råd om vård och hänvisar till rätt vårdnivå då patienten behöver uppsöka sjukvård.

Som sjuksköterska på Jourcentralen i Karlshamn arbetar du med medicinska bedömningar, triagering av patienterna och mottagning för både planerade och akuta besök.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska med bred erfarenhet och gärna med någon specialistkompetens. Erfarenhet av telefonrådgivning är meriterande och all erfarenhet av sjukvård värderas.

Du har en god samarbetsförmåga och kan även ta egna beslut. Målmedvetenhet med ett positivt tänkande och ett starkt engagemang är viktiga egenskaper för den här tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Upplysningar

  • Elisabeth Bergqvist
    Avdelningschef 1177 och Karlshamns jourcentral
    0454-732779

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-01.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.