Undersköterska till akutmottagningen i Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Akutkliniken är en drivande/ledande del av utvecklingen mot en ny, modern sjukvård med flera nya verksamheter. Akutkliniken bedriver verksamhet i både Karlskrona och Karlshamn.

Akutmottagningen i Karlskrona har en dygnet-runt-verksamhet för akut sjuka och skadade patienter. Vi har omkring 36 000 besök/år fördelat på medicin, kirurgi, ortopedi, infektion, ögon, öron, gyn samt barn.

Vi arbetar enligt landstingets värdegrund – kvalitet samarbete engagemang.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid / deltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi är en verksamhet under utveckling och vi söker därför dig som vill arbeta hos oss, möjlighet finns till både tillsvidareanställning och vikariat.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete med goda möjligheter till kompetensutveckling.
Som undersköterska på akutmottagningen får du ett varierat och stimulerande arbete. Hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga undersköterskeuppgifter på en akutmottagning, vilket bland annat innebär att du är delaktig i arbetet med att triagera akutsökande patienter enligt RETTS samt tillgodose det akuta omvårdnadsbehovet hos patienten. Du ingår i ett team tillsammans med sjuksköterskor, medicinska sekreterare och läkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst två års erfarenhet som undersköterska. Utbildning inom akutsjukvård är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och har såväl intresse som förmåga att möta människor i olika akuta situationer. Arbetets karaktär kräver ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att fatta snabba beslut under press. Du ser vad som behöver göras och agerar därefter med patientens bästa i fokus. Vi ser gärna att du är intresserad av förändringsarbete och att du som person har ett lösningsorienterat synsätt. Det krävs att du är stresstålig och har förmåga att strukturera och prioritera mellan arbetsuppgifter. Du behöver även ha en teamkänsla och vara en relationsbyggare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Hanna Svensson
  Avdelningschef
  0455-73 53 34
  073- 447 10 64
 • Marita Lindblad
  Repr Kommunal
  0455-73 53 42

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-31.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.