Leg Fysioterapeut/Sjukgymnast till Habiliteringen

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Är du utbildad fysioterapeut/sjukgymnast och vill göra en positiv skillnad för ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning? Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnastkollega till habiliteringen i Karlskrona.

Habiliteringen erbjuder insatser till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, rörelsehinder eller diagnos inom autism.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete som sjukgymnast i tvärprofessionella team, där du inom ramen för din anställning också har möjlighet att vara med i utvecklings- och förändringsarbete. Vi erbjuder dig dessutom kontinuerlig handledning och regelbundna yrkesträffar. Habiliteringen finns representerad med en avdelning i Karlshamn och en i Karlskrona. Du kommer att arbeta i vuxenteamet på avdelningen i Karlskrona.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du att arbeta med personer som har en medfödd eller tidigt förvärvad funktionsnedsättning. I dina arbetsuppgifter ingår att öka personens förmåga till aktivitet och delaktighet utifrån personens egen förmåga. Du kommer att delta i utrednings-och behandlingsarbete, bedömningar, rådgivning, stödinsatser samt utprovning och uppföljning av vissa hjälpmedel.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet av habilitering och/eller av arbete med personer med funktionsnedsättning.
Som person är du bra på att planera och strukturera ditt arbete. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom samarbete i det tvärprofessionella teamet, även innehåller många kontaktytor utanför den egna verksamheten. Du har en god pedagogisk förmåga och det är viktigt för dig att personerna du möter blir sedda och hörda och att deras synpunkter tas tillvara.
Körkort är ett krav.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.

Upplysningar

 • Linda Svensson
  Avdelninsgchef Habiliteringen, Karlskrona
  0455-73 43 92
 • Sofia Olsson
  Sjukgymnast Habiliteringen
  0455-73 43 86
 • Daniel Ekstrand
  Fysioterapeut Habiliteringen
  0455-73 43 87
 • Karin Rasmussen
  SACO
  0455-73 43 71

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-31.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.