HR-konsult till primärvårdsförvaltningen

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, 1177, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum. Förvaltningen har cirka 500 medarbetare och har verksamhet i länets samtliga kommuner. Primärvården i Blekinge befinner sig i en kreativ och dynamisk förändringsprocess och söker nu en HR-konsult.

Primärvårdsförvaltningens stab består utöver förvaltningschef av funktionerna verksamhet, ekonomi, HR och administrativt stöd. HR-funktionen består idag av en HR-chef och HR-konsult.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som HR-konsult arbetar du utifrån ett konsultativt arbetssätt med att stödja förvaltningens linjechefer i sin arbetsgivarroll. Det finns även möjlighet till större förvaltningsövergripande ansvarsområden där Du är den som driver arbetet strategiskt.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av hela bredden av HR-frågor, så som lag- och avtalsfrågor, lönebildning, rehabilitering, rekrytering, kompetensförsörjning, samverkan och förhandling. Vi samarbetar inom landstingets HR-funktion, i olika fördjupningsgrupper med utvecklingsfrågor inom t ex arbetsmiljö, arbetsrätt eller kompetensförsörjning

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill jobba med hela bredden av HR och med driv och engagemang kan ta dig an både stora och små frågor. En förutsättning för att fungera i uppdraget är att du trivs att arbeta såväl självständigt som i team. Du ska genom ett professionellt och konsultativt förhållningssätt kunna bygga förtroendefulla relationer med förvaltningens chefer.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad, kommunikativ och relationsskapande. Du ska ha en god administrativ förmåga samt vara lyhörd för verksamhetens behov och snabbt kunna anpassa dig därefter.

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom PA-programmet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande och vi ser gärna att du har erfarenhet från offentlig verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Upplysningar

 • Anna Jansson
  HR-chef

  0734-471301
 • Du når våra fackliga representanter via vår växel

  0455-731000

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-25.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.