Avdelningschef förlossningen, Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Rekrytering sker löpande
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

I uppdraget som avdelningschef ska du leda och utveckla verksamheten på förlossningsavdelningen utifrån organisatoriska och ekonomiska ramar samt efter landstingets policydokument.
Avdelningschefen är direkt underställd
verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig med intresse och fallenhet för ett aktivt och lyhört ledarskap. Du har förmåga att entusiasmera din personal och vill verka för en bra arbetsmiljö, skapa kontakter och har visioner.
Du är legitimerad barnmorska alternativt lång erfarenhet inom vården. Om du har en annan profession än barnmorska ser vi vikten av att du har lång erfarenhet av ledarskap.

Högskoleutbildning inom administration och ledarskap liksom erfarenhet av vårdutveckling är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet, samarbetsförmåga och goda ledaregenskaper

Upplysningar

 • Marianne Gertzell
  Verksamhetschef
  0455-734611
 • Lisa Karavida
  BLF

  E-post: Lisa Karavida
 • Inger Roth
  Kommunal
  0455-734655
 • Anna Myrén
  Vårdförbundet
  0455-734642

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-03-31.

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons. Detta underlättar hanteringen av inkomna ansökningar. Var noggrann när du fyller i ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du har sökt första gången, kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.