Tandsköterskor Folktandvården Blekinge - VÄST

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge och har ca 300 medarbetare.. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn.

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården i Blekinge tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Vi söker nu tandsköterskor till våra kliniker i västra Blekinge dvs Asarum, Bräkne Hoby, Karlshamn, Olofström, Ronneby samt Sölvesborg.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Hos oss finns möjlighet till ett utvecklande och omväxlande arbete. I tjänsten ingår alla förekommande tandsköterskeuppgifter såsom assistans av tandläkare inom både barn- och vuxentandvård, sterilarbete samt receptionsarbete. Vården bedrivs i en teamtandvårdsmodell som ger större möjligheter att utveckla ett delegerat arbetssätt och utöka din kompetens.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska, nyutexaminerad eller med tidigare erfarenhet inom yrket.
Det är viktigt att du;
• är positiv och öppen och har lätt att samarbeta
• kan ta eget ansvar och egna initiativ
• har känsla för bemötande och service
• vill utveckla dig inom ditt yrke
För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i vår värdegrund: Engagemang, Samarbete och Kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig;

- en glad och kamratlig arbetsgrupp i en god arbetsmiljö
- en introduktion anpassad efter dina önskemål och behov för att ge dig en riktigt bra start
- omväxlande arbetsuppgifter
- utvecklingsmöjligheter
- en modernt utrustad tandvårdsklinik

Som nyanställd deltar du i Folktandvårdens introduktionsprogram som sträcker sig över ett år. Genom den här introduktionen får du en god inblick i verksamheten.

Upplysningar

 • Charlotte Johansson
  Personalchef

  0734-47 17 32
  E-post: Charlotte Johansson
 • Lotta Ramvik
  Personalkonsult

  0734-471733
  E-post: Lotta Ramvik
 • Camilla Olsson
  Vision
  0454-73 30 23

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-30.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.