Kurator till Barn- och Ungdomspsykiatrisk mottagning i Ronneby

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Är du socionom och intresserad av att arbeta inom barn och ungdomspsykiatrin? Då är detta kanske något för dig!

Barn- och ungdomspsykiatrin är en tvärvetenskaplig specialistverksamhet som innefattar ett familjeterapeutiskt, kognitivt, psykodynamiskt samt neuropsykologiskt förståelseperspektiv. Vår uppgift är att upptäcka, utreda och behandla psykisk ohälsa hos barn, ungdomar under 18 år och deras familjer. Verksamheten består av öppenvårdsmottagningar i Karlshamn, Ronneby och Karlskrona samt mellanvård i Karlshamn och Karlskrona. Mellanvården i Karlskrona finns på Kastanjevillan som också är BUP Blekinges heldygnsvård.

Vi söker dig som vill vara med och påverkar samt utveckla en verksamhet i förändring. Du har ett stort engagemang för barn och ungdomar och deras familjer samt har en god samarbetsförmåga, Vi är måna om att ha en verksamhet som är flexibel och anpassad för att sätta barnet/ungdomen och familjens behov i fokus Som medarbetare hos oss kommer du att få möjlighet till kontinuerligt lärande och utveckling. Handledning i ditt arbete är för oss en självklarhet. Möjligeter finns till fokus på tex Ätstörningsbehandling, DBT behandling.

Vi söker nu en kurator till mottagningen i Ronneby.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett öppenvårdsteam där dina arbetsuppgifter blir att arbeta med bedömning, utredning, diagnostik samt behandling med barn, ungdomar och deras familjer. Du deltar i olika samverkansformer med framförallt skola, socialtjänst och barnhabilitering. Du bidrar till att de sociala och psykosociala aspekterna beaktas och integreras i teamet.

Verksamhetens mål är att erbjuda möjligheter till kontinuerligt lärande och utveckling som kurator och medarbetare. Goda möjligheter till fortbildning inom det barnpsykiatriska området ges.

Kvalifikationer

Socionomexamen. Meriterande är erfarenhet från barnpsykiatriskt öppenvårdsarbete samt erfarenheter av arbete med barn/ungdomar och familjer. Minst steg 1 psykoterapi utbildning är önskvärd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

  • Katarina Granroth
    Avdelningschef, BUP mott. Karlskrona & Ronneby
    0734-47 16 62

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-05.

Vid tillsättning av tjänst inom barn- och ungdomspsykiatrin kommer vi att kräva utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. Detta kan erhållas från Polismyndigheten.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.