PTP-psykolog till Barn-och Ungdomspsykiatrin i Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Barn- och ungdomspsykiatrin är en tvärvetenskaplig specialistverksamhet som innefattar ett familjeterapeutiskt, kognitivt, psykodynamiskt samt neuropsykologiskt förståelseperspektiv. Vårt uppdrag är att bedöma, utreda och behandla allvarlig psykisk ohälsa hos barn, ungdomar under 18 år och deras familjer. Verksamheten består av öppenvårdsmottagningar i Karlshamn, Ronneby och Karlskrona samt mellanvård i Karlshamn och Karlskrona. Mellanvården i Karlskrona finns i samband med vår heldygnsvård Kastanjevillan och i Karlshamn i samma hus som mottagningen.
Vi har ett nära samarbete med vuxenpsykiatrin och habiliteringen som tillhör samma förvaltning.

Kliniken erbjuder goda möjligheter till kontinuerligt lärande och utveckling i form av t.ex. utbildning och handledning. Vi jobbar i team inom kliniken och har samverkan med andra inrättningar såsom barnhabilitering, barnklinik, skola, socialtjänst, vuxenpsykiatri och primärvård.

Vi söker nu PTP-psykolog med placering i Karlshamn

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. 1-års tjänstgöring som PTP-psykolog.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som PTP-psykolog kommer du att utifrån en tjänstgöringsplan som du och din handledare utformar, arbeta med behandling, psykologiska utredningar, diagnostik och organisatoriskt arbete. Vidare finns utrymme för konsultation, utbildningar och gruppverksamhet. Det kommer också finnas möjlighet till auskultationer på andra arbetsplatser. Utöver din PTP-handledning finns det möjlighet till gemensam utredningshandledning.

Landstinget Blekinge erbjuder ett PTP-program som syftar att ge PTP-psykologerna kunskap om olika aspekter av psykologrollen och om olika arbetsuppgifter. PTP-psykologerna träffas en eftermiddag/varannan vecka. Programmet består av föreläsningar, studiebesök och diskussioner där PTP-psykologerna även får möjlighet att utbyta erfarenheter med varandra. Vi är intresserade av PTP-psykologer med olika grundinriktningar.

Kvalifikationer

Psykologexamen

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Upplysningar

 • Katarina Granroth
  Avdelningschef
  0734-471662
  E-post: Katarina Granroth
 • Magnus Thern
  Studierektor PTP-program
  0455-73 59 28

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-21.

Vid tillsättning av tjänst inom barn- och ungdomspsykiatrin kommer vi att kräva utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. Detta kan erhållas från Polismyndigheten.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.