Tandläkare Folktandvården Olofström

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vår värdegrunden vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge och har ca 300 medarbetare. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn.

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Vi är 29 medarbetare på Folktandvården Olofström varav 8 är tandläkare och 3 är tandhygienister.
Arbetar med allt förekommande arbete som sker på en tandvårdsklinik. Samt lustgas- och KBF-protetikbehandlingar. Skol och uppsökande verksamhet.
Är du nyutexaminerad finns det handledare på kliniken som stöttar dig. Du kommer att få möjligheten till ett introduktionsprogram för Folktandvården Blekinge, auskultationer och individuell
utbildningspeng.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet och även utformningen av vår nya klinik.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning
  • Tillträde: Efter överenskommelse
  • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med barn- och vuxenpatienter och all sorts tandvård.
Vården bedriver du om så önskas i en teamtandvårdsmodell som ger större möjligheter att utveckla ett delegerat arbetssätt och utöka din kompetens.

Kvalifikationer

Vi söker dig som
- har tandläkarexamen och svensk legitimation
- är positiv och öppen
- kan ta ansvar och initiativ

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, servicekänsla och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder Dig
- ett kamratligt arbetsgäng
- gott patientunderlag
- goda utvecklingsmöjligheter
- modernt utrustade behandlingsrum och datasystem
- friskvård och massage

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-15.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Se länk Olofströms kommun http://www.olofstrom.se/

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.