Röntgensjuksköterska till thoraxröntgen

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Thoraxcentrum ger högspecialiserad hjärt- och lungkirurgisk sjukvård samt vård inom områdena invasiv elektrofysiologi, pacemaker, ICD/CRT, invasiv kardiologi/PCI och TAVI. Inom kliniken arbetar ca 200 medarbetare på vård-, intensivvård- och röntgenavdelningar samt inom mottagnings- och operationsverksamheter. Vi har ett brett och varierande arbetsinnehåll och bedriver såväl akut som planerad verksamhet. Vi är en professionell kunskapsorganisation som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, ansvar och delaktighet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Dagtid med beredskapstjänstgöring i hemmet. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan annonsperioden passerat.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Thoraxröntgen är en unik avdelning som behandlar och utreder patienter med kranskärlsröntgen och PCI. Vi utför även ablationer och TAVI. Vi har två moderna interventionslab som utför båda akuta och planerade undersökningar. Vi arbetar dagtid med beredskapstjänstgöring med 30 min inställelsetid.

På vår arbetsplats erbjuder vi ett stimulerande och lärorikt arbete, där ingen dag är den andra lik. Vi söker dig som trivs att arbeta i team, är positiv, stresstålig och strukturerad. Du tycker om tempo och är en person som bidrar med engagemang och glädje till vårt team. När du börjar hos oss får du individuell upplärning med erfarna kollegor som stöd och kontinuerlig kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska eller sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet inom hjärt- eller akutsjukvård samt vana från angioverksamhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbete i team.

Upplysningar

 • Marte Bredvei
  Avdelningschef
  0455-73 65 83, 0455-73 51 22
 • Katarina Stenvik
  Vårdförbundet
  073-317 44 02

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-10.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.