Avdelningschef till Habiliteringen Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Är du intresserad av habiliteringens målgrupp och ledarskap och vill vara delaktig i att utveckla verksamheten? Då är du kanske vår nya avdelningschef! Vi söker avdelningschef till habiliteringen i Karlshamn.

Habiliteringen har mottagning i Karlskrona och i Karlshamn, lokaliserade till sjukhusområdet på båda orterna. Inom respektive avdelning är arbetet organiserat i olika team för både utredning och behandling. I teamen arbetar yrkesgrupper såsom arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, specialpedagog, sjuksköterska och dietist samt medicinsk sekreterare. Du har som avdelningschef en nära och daglig kontakt med team och medarbetare.

Vi erbjuder handledning, vidareutveckling och fortbildning. Förvaltningen har gemensamma chefsdagar där fokus är erfarenhetsutbyte mellan förvaltningens samtliga chefer.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Habiliteringen innebär ett spännande och utvecklande arbete i tvärprofessionella team runt barn och vuxna med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar. Du har ett nära samarbete med både avdelningschefen i Karlskrona och med verksamhetschefen för habiliteringen. Vi är en liten ledningsgrupp som arbetar tätt tillsammans och arbetet präglas av gott samarbete och ömsesidig respekt.

Du har ansvar för avdelningen avseende personal, ekonomi och arbetsmiljö.
I uppdraget som avdelningschef ska du organisera, leda och utveckla verksamheten utifrån organisatoriska och ekonomiska ramar samt efter Hälso- och sjukvårdslagen tillika landstingets policydokument. Du är som avdelningschef direkt underställd verksamhetschefen och ingår i basenhetens ledningsgrupp. Du har ansvar för ca 25 medarbetare, vilket innebär att du håller medarbetar- och lönesamtal med dessa. Du samverkar med personal, patienter och dennes nätverk. Du har dessutom som avdelningschef många kontaktytor och samverkan med ett flertal externa aktörer.

Tidsbegränsat förordnande som avdelningschef med grundtjänst i din profession.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning relaterad till Habiliteringens område, vi ser gärna att du har arbetat med habiliteringens målgrupp. Chefserfarenhet ser vi som meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Resor i tjänsten förekommer. Körkort erfordras.

Din ledarstil kännetecknas av tydlighet och förmåga att delegera. Du stimuleras av nya utmaningar och är intresserad av förbättrings- och utvecklingsarbete. Du arbetar för delaktighet och har förmåga att entusiasmera din personal samt verka för god arbetsmiljö. Du är kreativ, duktig på att hitta nya lösningar utifrån olika perspektiv. Du har en god förmåga att samarbeta både internt och externt.

Upplysningar

 • Therese Magnusson
  Verksamhetschef Habiliteringen
  0455-73 21 74
 • Linda Svensson
  Avd.chef Habiliteringen Kna
  0455-73 43 92
 • Veronica Johansson
  SRAT. Nås from v 30
  0455-73 10 00
 • Åsa Glansberg
  Lärarförbundet
  0454-73 21 62

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-14.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.