Intensivvårdssjuksköterskor till IVA i Karlskrona

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Intensivvårdsavdelningen/ IVA är en del av Anestesikliniken på Blekingesjukhuset. Kliniken bedriver verksamhet på sjukhusen i Karlshamn och Karlskrona och har ca 260 medarbetare. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på den elektiva operationsverksamheten med tillhörande preoperativ och postoperativ vård. I Karlskrona finns den mer resurskrävande verksamheten, t.ex. all akut operationsverksamhet, mottagande av traumafall samt kvalificerad intensivvård dygnet runt. Till kliniken hör också Tryckkammarenheten, som bedriver både elektiv och akut verksamhet. Vi bemannar 6 intensivvårdsplatser dygnet runt och vi arbetar i team som består av intensivvårdssjuksköterskor, undersköterskor, läkare och sjukgymnast. Vi bedriver en tekniskt avancerad vård med patienten i fokus. Till IVA hör också den postoperativa enheten/ Post-OP med 12 vårdplatser. Nu vill vi förstärka bemanningen på IVA med ytterligare intensivvårdssjuksköterskor för att optimera arbetsmiljö och schemaläggning.


Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

På IVA bedrivs kvalificerad intensivvård dygnet runt. Vi är glada och positiva med ett stort engagemang för våra patienter. Vi erbjuder dig ett stimulerande och lärorikt arbete utifrån vår värdegrund; engagemang, kvalitet och samarbete. Arbetsuppgifterna är varierande med olika typer av patienter i alla åldrar; från små barn till äldre med svikt i ett eller flera organsystem. Vi arbetar aktivt för att upprätthålla en god kvalitet och patientsäkerhet och vi satsar på utvecklings- och förbättringsarbete. Intensivvårdssjuksköterska deltar, tillsammans med narkosläkare, i sjukhusets MIG-team (Mobilt intensivvårdsteam). Vi har återkommande, strukturerade medicinska simuleringsövningar med utbildade instruktörer. Vi erbjuder regelbundna etiska samtal/ reflektioner ledda av personer vana vid samtalsstöd. Det finns möjlighet till fördjupning inom olika ansvarsområden och kompetensutveckling. Vi har önskeschema, med blandad dag-, kväll- och nattjänstgöring med nattkvot. Hos oss får du individuell introduktion med erfarna kollegor som stöd .

Välkommen att söka till oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Du vill precis som vi bidra till att skapa en god och säker vård. Vi värdesätter att du är ansvarsfull, engagerad och att du har samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Ulrika Siesing
  Avdelningschef
  0455-735278
 • Ingrid Karlsson
  Vårdförbundet Karlskrona
  0455-731000 vx

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-22.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.