Fysioterapeut/sjukgymnast till rehabiliteringskliniken, Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. Sjukhuset i Karlshamn är litet och trivsamt med nära till all verksamhet. Här finns bland annat medicinavdelning, akutvårdsavdelning, ortoped och rehabilitering med både slutenvård och öppenvård, njurmedicin, hjärtrehabilitering, olika mottagningsverksamheter m.m.

Sjukgymnastikavdelningen i Karlshamn tillhör rehabiliteringskliniken och består av ett härligt gäng med 23 medarbetare (sjukgymnaster/fysioterapeuter, rehabundersköterskor, rehabinstruktör och lymfterapeut). Vi tillgodoser samtliga sjukgymnastiska behov på sjukhuset och verksamheten omfattar såväl slutenvård som öppenvård samt bassängträning.

Vår gymnastiksal är välutrustad med moderna träningsredskap, maskiner och ljudanläggning. Vi har en välutnyttjad varmvattenbassäng där två vattenterapeuter arbetar. Alla sjukgymnaster/fysioterapeuter sitter i intilliggande kontor på sjukgymnastikavdelningen. Närheten till varandra ger en trygghet, ett smidigt samarbete och möjlighet till många goa skratt. Du har också förmånen att träna i landstingets personalgym gratis.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse. Urval kan ske löpande, så vänta inte med din ansökan!
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Vi söker legitimerade sjukgymnaster/fysioterapeuter som tycker att det är spännande att framförallt arbeta på vår rehabavdelning. Vi bygger även upp nya verksamheter inom cancerrehab och reumarehab och söker därför nyfikna kollegor som vill vara med oss att starta upp detta.

Du kan vara erfaren eller så är du ny i rollen och känner att du vill utvecklas i en kreativ miljö. Du får möjlighet att arbeta nära kompetenta kollegor och utvecklas på bästa sätt med handledning, råd och stöd. Vi arbetar i team med olika yrkeskategorier i våra olika verksamheter.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast (svensk legitimation).
Stor hänsyn tas till god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.
B-körkort är önskvärt.

Upplysningar

 • Ia Lindqvist
  Tf avdelningschef
  0454-73 20 61
  E-post: Ia Lindqvist
 • Kajsa Strömgren
  Fysioterapeuterna
  0454-73 25 31
  E-post: Kajsa Strömgren

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-02.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-15 12:50:18 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.