Logopeder till Öron- näs- halskliniken i Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Öron, -näs, - halskliniken bedriver verksamhet både i Karlskrona och i Karlshamn.
Kliniken består av två öron-näs-hals-mottagningar, hörselvård, tolkcentral, logopedmottagningar, en operationsavdelning och dagkirurgisk avdelning i Karlskrona, samt en operationsavdelning i Karlshamn.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Tillträde: 1 vikariat 190101 – 191231 samt 1 vikariat 190201 – 200228. Båda är heltid, 100 %.
  • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Två av våra logopeder på mottagningen i Karlskrona kommer att vara föräldralediga under 2019 och en bit in på 2020. Vi söker därför dig som vill arbeta hos oss under den tiden.
På mottagningarna möter vi barn med språkstörning med/utan flerspråkighet, barn och vuxna med stamning, dysfagi, röstbesvär, LKG och/eller nasalitet. Vi träffar även personer med afasi och dysartri, laryngectomi samt vuxna som utreds för läs- och skrivsvårigheter.
Vi träffar patienter både vid enskilda besök samt i grupp och vi har gemensamma mottagningar med ÖNH-läkare och personal på röntgen.
Vi har även regelbunden foniaterkonsult.

På mottagningen arbetar 5 logopeder och 1 medicinsk sekreterare och på mottagningsdelen i Karlshamn arbetar 3 logopeder. Mottagningsverksamhet bedrivs också några dagar i veckan på filialer ute hos vårdcentralerna i Blekinge.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad logoped och som har ett intresse för att arbeta med allmänlogopedi. Det är meriterande om du också har erfarenhet av liknande arbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Goda kunskaper i svenska språket samt B-körkort erfordras

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-30.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.