Övertandläkare/Endodontist och ämnesföreträdare Folktandvården Blekinge

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn.

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Vi söker nu en övertandläkare/endodontist till avdelningen P3e (pedodonti, parodontologi, protetik och endodonti) som är beredd att axla ämnesansvaret för endodonti i Blekinge
Idag upprätthålls endodontifunktionen av en konsult och en assisterande tandhygienist/koordinator med ca 6 besök per år i Blekinge. Vi fortsätter nu vår satsning på specialisttandvård genom att rekrytera en heltidsanställd endodontist. Arbetet är till största delen förlagt till Blekingesjukhuset i Karlskrona men det kan också bli aktuellt med tjänstgöring vid Blekingesjukhuset i Karlshamn.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Klinisk tjänstgöring innefattande utredning och behandling inom endodontins hela behandlingspanorama.
Mobilt Zeiss mikroskop finns i Karlskrona.
Samarbete med övriga specialiteter och allmäntandläkare är ett viktigt inslag i arbetet liksom deltagande i ämnesövergripande terapironder, externa och interna konsultationer, yrkeshandledning, länsövergripande nätverkssammarbete, utbildning och kliniskt utvecklingsarbete. Det finns också möjlighet att bedriva egna projektarbeten, ansvara för en smärtutredningsgrupp och att utvecklas såväl akademiskt som kliniskt inom ämnesområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistkompetens i ämnesområdet endodonti och som är nyfiken på att driva och utveckla endodontin tillsammans med oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi tänker oss att du har en bra förmåga att skapa goda relationer med såväl patienter som interna och externa medarbetare. Körkort är önskvärt

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-07-15.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.