Distriktsköterska/sjuksköterska till Olofströms vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Olofströms vårdcentral har cirka 6000 listade patienter och ingår i Hälsoval. Vi har cirka 20 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Vi har också en seniormottagning i angränsande lokaler samt en distriktsköterskemottagning i Kyrkhult. Vi har specialistmottagningar inom diabetes, astma/KOL/rökavvänjning och barnhälsovård och det är först och främst till dessa områden som vi söker kompetens.
Vårdcentralen är miljöcertifierad.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Brinner du för framtidens sjukvård inom Primärvården? Då är du varmt välkommen att bli medarbetare i vårt härliga gäng och vara med i satsningen att skapa en fantastisk vårdcentral i Olofström.
Du kommer att vara med i att bygga upp, skapa och forma en vårdcentral som ska passa alla medborgare. Ingå i spännande förbättringsarbeten och vi kommer att erbjuda utbildningar för att du ska få de verktyg som du behöver för att möta behoven. På vårdcentralen möter du allt från små barn till våra äldre medborgare. Här före kommer arbetsuppgifter såsom mottagningsarbete, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, omläggningar, triagering med mera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, meriterande är vidareutbildning inom diabetes, barnhälsovård eller astma/KOL. Du har genuint intresse för att hjälpa människor och som alltid arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga, initiativförmåga och är stresstålig. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Upplysningar

 • Morgan Bengtsson
  Avdelningschef
  0454-73 31 63
  0734-47 16 60
 • Agneta Sjöstrand
  Verksamhetschef
  0456-73 11 80
  0734-47 15 90
 • Nils-Göran Persson
  Vårdförbundet
  0454-73 31 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-05-14.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.