Semestervikariat Barnmorska

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Kvinnokliniken i Blekinge är en medelstor kvinnoklinik med ca 1600 förlossningar/år. Vår neonathalavdelning tar emot barn från vecka 29+0. Vi bedriver en allsidig operativ verksamhet inklusive gynekologisk cancerkirurgi. Öppen vård bedrivs både i Karlskrona och Karlshamn. Vi ansvarar också för mödravården inom hela länet med ett upptagningsområde på 150 000 invånare.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid / deltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Tillträde: Tillsättning sker löpande varför vi vill ha Din ansökan snarast.
 • Antal platser: 6

Arbetsuppgifter

Inför sommaren 2016 söker Landstinget Blekinge ett antal barnmorskor för semestervikariat på Kvinnokliniken.
Även kortare perioder under sommaren kan vara aktuella.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad barnmorska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Eva Arvidsson
  Avdelningschef
  0455-732275
 • Anna Myrén
  Vårdförbundet
  0455-735521

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-30.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.