Undersköterska till Intensivvårdsavdelningen

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Intensivvårdsavdelningen i Karlskrona är en del av Blekingesjukhusets anestesiklinik och vi bedriver kvalificerad intensivvård för hela länet samt post-operativ övervakning för centraloperationsavdelningen i Karlskrona. Målsättningen för intensivvårdsavdelningen är att vara en professionell organisation med hög medicinsk kompetens som erbjuder högkvalitativ intensivvård, patientsäkerhet och service dygnet runt.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 3

Arbetsuppgifter

Som undersköterska ansvarar du för att patienterna får en god omvårdnad. Vi arbetar mycket med medicinsk-teknisk utrustning som är ett hjälpmedel i vården av patienten. Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete och du får jobba i ett trevligt gäng där gott samarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska inom hälso- och sjukvård. Du har ett flexibelt arbetssätt, är stresstålig och van vid att "ha många bollar i luften" , samtidigt som du kan ställa om och genomföra arbetet när förutsättningarna ändras. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård är meriterande.

Vi arbetar i team och det innebär att du måste ha lätt för att samarbeta med kollegor, samtidigt som du inte är rädd för att fatta egna beslut.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Ulrika Siesing
  Avdelningschef
  0455-735278
 • Monika Evaldsson
  Kommunal
  0455-735282

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-03-05.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.