Specialist inom allmänmedicin som projekt- och huvudhandledare till utbildningsenhet

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Primärvården i Blekinge befinner sig i en kreativ och dynamisk förändringsprocess och söker nu projektledare till vår utbildningsenhet.

Utbildningsenheten, som är lokaliserad på Samaritens vårdcentral på sjukhusområdet i Karlshamn, är det första steget in i svensk sjukvård för dem som utbildat sig till läkare utomlands och inte gjort allmäntjänstgöring innan legitimation. Här erbjuds möjligheten att skaffa klinisk erfarenhet utifrån individuella behov, nära samarbete med erfarna medarbetare och god handledning med målsättningen att bli ST-läkare i allmänmedicin.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Utbildningsenheten är ett 3-årigt projekt med uppstart 2017 och de första utbildningsläkarna börjar under hösten. Som projektledare och huvudhandledare ansvarar du för planering, handledning och utbildningsinnehåll för utbildningsläkarna. Du ansvarar för att göra upp individuella utbildningsplaner, göra sit-in, daglig handledning och kontinuerlig utvärdering

Arbetet som projektledare och huvudhandledare kombineras med eget kliniskt arbete på utbildningsenheten.

Kvalifikationer

Du är specialistläkare i allmänmedicin. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Upplysningar

 • Anna Svensson
  Verksamhetschef
  0457-731762
 • Du når våra fackliga representanter via växeln

  0455-731000
 • Liselotte Brunnberg
  Projektledare

  0734-471545
 • Stefan Persson
  Chefläkare och studierektor
  0455-735416
 • Anna Jansson
  Personalchef
  0455-735403

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-09.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.