Barnmorska till ungdomsmottagningen

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Ungdomsmottagningarna i Blekinge är en länsövergripande verksamhet som vänder sig till ungdomar upp till 26 år. På ungdomsmottagningarna arbetar vi i team bestående av barnmorska, kurator, sjuksköterska och läkare. Samverkan med andra vårdgivare och kommunala verksamheter ingår också i arbetet. Det finns ungdomsmottagning i länets samtliga 5 kommuner, vilket innebär att man tjänstgör på flera mottagningar.
Ungdomsmottagningarna i Blekinge är HBT-diplomerade och miljöcertifierade enligt ISO 140001.
Inom Landstinget Blekinge bedrivs även ett aktivt värdegrundsarbete.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som barnmorska på ungdomsmottagning arbetar du med preventivmedelsrådgivning samt rådgivning, provtagning och uppföljning av STI. Vidare ingår rådgivning och samtal kring sexualitet och relationer samt med livsstilsfrågor. I arbetet har du både individuella kontakter och viss gruppverksamhet. I tjänsten som barnmorska på ungdomsmottagningen ingår att man arbetar på 2-3 olika mottagningar med utgångspunkt från en av mottagningarna.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna. Körkort är önskvärt eftersom du kommer att arbeta på fler än en mottagning.

Upplysningar

 • Agnes Lindeberg
  Verksamhetschef
  0734-47 14 30
 • Maria Mejerblad
  vårdförbundet

  E-post: Maria Mejerblad

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-22.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.