Specialistläkare i allmänmedicin till Brunnsgårdens vårdcentral i Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Brunnsgården i Karlshamn är en av de landstingsägda vårdcentralerna inom Hälsoval Blekinge. Vi har cirka 11600 listade patienter och vi är cirka 40 medarbetare inom yrkena
allmänläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykiatrisjuksköterska, undersköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter och psykolog.

Vi är en välfungerande enhet som får bra ranking i kvalitetsmätningar och den nationella patientenkäten. Vi har korta beslutsvägar, bra samarbete mellan de olika personalkategorierna, stor självständighet och utrymme för individuella önskemål.

Vi är mycket stolta då en av våra allmänspecialister fått pris för bästa handledare i västra Blekinge 2014 och 2016 från SYLF i Blekinge.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin. I uppdraget ingår mottagningsarbete, BVC, SÄBO, hemsjukvård och jourtjänstgöring.

Välkommen med din ansökan med ett personligt brev där du berättar om dina tidigare arbetslivserfarenheter och din bakgrund som läkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation och är specialistläkare i allmänmedicin.

Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Upplysningar

 • Johanna Johansson
  Verksamhetschef
  0454-732692
 • Sofia Ekberg
  Facklig repr Blekinge Läkarförening
  0454-733306

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-30.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.