Sjuksköterska 1177 Vårdguiden på telefon i Blekinge

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Lanstinget Blekinges vårdcentraler, jourcentraler, ungdomsmottagningar, och sårcentrum.

Som sjuksköterska 1177 Vårdguiden på telefon arbetar du inom primärvårdsförvaltningen i Landstinget Blekinge. Placeringen är på sjukhuset i Karlshamn. Men du kan också välja att delvis ha din placering på Hälsocenter i Ronneby.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som telefonsjuksköterska arbetar du självständigt med ansvar. Du gör medicinsk bedömningar, ger egenvårdsråd utifrån ett Nationellt rådgivningsstöd samt hänvisar patienten till rätt vårdnivå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktsköterska. Vi ser gärna att du är van vid att göra medicinska bedömningar och råd per telefon. Du har genuint intresse att för att hjälpa människor och arbetar alltid med patienten i fokus. Du är trygg i den yrkesroll och är en positiv kollega som bidrar till vårt goda klimat. Vidare har du samarbetsförmåga , initiativförmåga och är stresstålig. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Upplysningar

 • Elisabeth Bergqvist
  Avdelningschef
  0454-732779
  0734471524

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-23.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.