ST-läkare till rehabiliteringskliniken i Blekinge

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.


Rehabiliteringsklinikens verksamhet är lokaliserad till både Karlshamn och Karlskrona med både sluten och öppenvård på båda orter.
Stroke/neuro/hjärnskaderehabilitering, allmänrehabilitering (inklusive ryggmärgskaderehabilitering) och smärtrehabilitering är de tre huvudprocesserna på kliniken.

I rehabiliteringskliniken ingår två slutenvårdsavdelningar, delar av dessa är strokeenheter, samt två öppenvårdsavdelningar för teambaserad rehabilitering, diagnosrelaterade team inklusive smärtteam. I kliniken finns också två sjukgymnastavdelningar och två arbetsterapiavdelningar som arbetar mot hela Blekingesjukhuset.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Rehabiliteringsmedicin är en medicinsk specialitet som riktar fokus mot funktionsnedsättningar orsakade av sjukdomar, störningar och skador av typiskt neurologisk, neuromuskulär och muskuloskeletal karaktär samt behandling mot långvarig smärta. Rehabiliteringsmedicin syftar till diagnostisering, behandling, hantering och förebyggande av dessa funktionsnedsättningar och strävar mot att öka patientens självständighet och delaktighet i det vardagliga livet.

Du ingår i läkargruppen på rehabiliteringsklinken som består av överläkare, specialistläkare och ST-läkare. Vi söker dig som är intresserad av ST-utbildning i rehabiliteringsmedicin, eller dig som har närliggande specialitet i botten och vill prova på rehabiliteringsmedicin. Att du är genuint intresserad av att arbeta i team med patientens fokus är givet. Tjänstgöringen förläggs till både Karlskrona och Karlshamn. Klinikens läkare går inte jour.

Vi kan erbjuda:
• Individuellt ST-utbildningsprogram enligt Socialstyrelsens riktlinjer (SOSFS 2015:8)
• Utbildad handledare
• Schemalagd utbildning
• Avsatt tid för självständiga studier
• Deltagande på Skånes ST-utbildningseftermiddagar
• Intern utbildning
• Kurser enligt Socialstyrelsens rekommendationer
• ST-studierektor
• Sidoutbildning på universitetssjukhuset SUS
• Stort stöd som leder till självständighet
• Engagemang och trygghet

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse för rehabiliteringsmedicin och som är legitimerad läkare eller kommer att få svensk legitimation senast augusti 2018. Därtill har du språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. Du har god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Gertrud Wilke Olsson
  Verksamhetschef
  0455-73 49 72
 • Alexandros Zampakas
  BLF
  0454-73 24 62

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-14.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.