Ortopedtekniker till Ortopedteknik i Karlskrona

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Ortopedteknik är en avdelning inom ortopedkliniken på Blekingesjukhuset som är i behov av fler medarbetare. Förutom vår huvudavdelning i Karlskrona, har vi även en närserviceenhet i Karlshamn som bemannas av ingenjörer 3 dagar i veckan. Inom Ortopedteknik kommer du att ha många möjligheter att utvecklas. Vi är engagerade inom ortopedteknikens alla verksamhetsområden och du kommer att vara delaktig i verksamhetens utveckling nu och framöver. Under hösten 2018 flyttar Ortopedteknik in i nybyggda lokaler som är anpassade för vår verksamhet med fokus på arbetsmiljö och modern teknik.

Besök Karlskronas kommuns hemsida, www.karlskrona.se för mer information
Se mer av oss på Instagram: https://www.instagram.com/explore/locations/1019945617/ortopedtekniska-karlskrona/

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter


Du kommer att få ansvara för tillverkning, justering och reparation av ortopedtekniska hjälpmedel tillsammans med våra andra ortopedtekniker. Som tekniker hos oss kommer du få arbeta med det mesta inom ortos- och protestillverkning. Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en trivsam arbetsmiljö och ett trevligt arbetsteam.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kvalificerad yrkeshögskoleexamen i Ortopedteknik, 400YH poäng.
Erfarenhet av yrket och körkort är meriterande men inte ett krav.
Du ska vara positiv och tycka om problemlösning. Arbetet kräver att du är serviceinriktad, tar ansvar och är engagerad.
Flexibilitet är en självklarhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Sara Azhmi
  Avdelningschef
  0455-736346
  E-post: Sara Azhmi

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-12.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Då urval, intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande ber vi dig komma in med din ansökan så snart som möjligt.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.