Medicinsk sekreterare vikariat till Länsgemensam psykiatri

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Inom länsgemensam psykiatri får Blekinges invånare tillgång till specialiserad vård inom det psykiatriska området. I denna verksamhet ingår flera enheter såsom psykiatriska akutenheten PAKA och psykiatriska intensivvården PIVA, beroendeenheten, minnesenheten, ätstörningsenheten, samt sexologisk mottagning. Du som medicinsk sekreterare hos oss servar alla enheter inom våra verksamheter.
Vi finns placerade i Karlskrona. De medicinska sekreterarna har placering både på Blekingesjukhuset och på Pantarholmen i Karlskrona. Vi erbjuder arbete i en verksamhet som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas.

Vi söker dig som tycker att det skulle vara intressant och spännande att arbeta inom psykiatrin och är en positiv och serviceinriktad person.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform:
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete med varierat arbetsinnehåll där den administrativa servicen är en viktig funktion för enheterna. Vi behöver förstärkning under 2019 för att kunna möta de utökade uppdragen på kliniken. Helgtjänstgöring kan bli aktuellt då sekreterarna på kliniken arbetar helgdagar. Du får arbeta i ett arbetslag där gott samarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att ha ansvar för vårddokumentation, utskrift av journaler, intyg, remisser och brev efter diktat samt delat receptionsarbete. Utöver dessa ingår även kvalitetsarbete, statistik, posthantering samt telefonkontakter med patienter och andra vårdgivare men även övrig administrativ service.

Kvalifikationer

Läkarsekreterar- eller medicinsk sekreterarexamen.
Du ska vara utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Du som söker ska ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt samt kunna arbeta både självständigt och i team. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du är även utåtriktad och noggrann. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som servicekänsla, engagemang och samarbetsförmåga.
Erfarenhet av vårdsystemet SYSteam Cross är meriterande.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-06.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-12-13 12:58:12 av Emma Karlsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.