Sjukgymnast/fysioterapeut inom kirurgi, dialys och njurpoliklinik

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Sjukgymnastikavdelningen på Blekingesjukhuset i Karlskrona tillgodoser samtliga behov av sjukgymnast på sjukhusets avdelningar samt bedriver specialiserad öppenvård. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Hos oss på rehabiliteringskliniken får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med nära till kompetenta kollegor för handledning, råd och stöd. Vi arbetar aktivt med landstingets värdeord och vi tror på att Ett räddat liv ska också levas.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas
 • Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse Rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som sjukgymnast/fysioterapeut inom kirurgi, dialys och njurpoliklinik. Kirurgavdelning 49 har inriktning endokrinologi, urologi och kärlsjukdom. Dina arbetsuppgifter är inriktade på att motverka postoperativa komplikationer, motivera patienterna till egen träning och prova ut hjälpmedel. På dialysen är en stor uppgift att motivera och stimulera patienter till att träna. På Njurpolikliniken kommer du att utreda och följa upp njurpatienter tillexempel efter en transplantation. Du kommer att få introduktion och handledning av erfaren kollega.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Stor hänsyn tas till god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. B-körkort erfordras.

Upplysningar

 • Ola Ryttberg
  Chefssjukgymnast
  0455-73 50 05
 • Kerstin Lindblad Åman
  Fysioterapeuterna
  0455-73 49 97

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-20.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.