Företagssköterska till Landstingshälsan

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Landstingshälsan är ett team på 20 personer med nio olika professioner som arbetar med hälsofrämjande, förebyggande och efterhjälpande insatser. I detta arbete stödjer vi Landstinget Blekinge att nå sina mål med hälsa och arbetsmiljö. Vi vill arbeta med kontinuitet och kvalitet för att få effekt. Våra mottagningar finns i Karlshamn och Karlskrona. Vi erbjuder arbete i en verksamhet som arbetar med utvecklingsvilja, engagemang, ansvar och delaktighet. Då vi har en medarbetare som går i pension söker vi dig som är positiv och kundinriktad och tycker att det skulle vara intressant och spännande att arbeta på Landstingshälsan, med placering i Karlskrona.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Landstinget i Blekinge tillämpar individuell lönesättning
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete. Vi arbetar nära våra uppdragsgivare och har regelbunden kontakt med landstingets chefer. Gott teamarbete kombineras med självständiga arbetsuppgifter. Företagssköterskan är en mycket viktig del i teamet. I arbetet ingår att man är kontaktperson för olika arbetsplatser där man samarbetar kring arbetsmiljö och arbetslivsinriktad rehabilitering.

Kvalifikationer

Du bör ha en vidarutbildning till företagssköterska och vi ser gärna att du har några års erfarenhet från arbete med företagshälsovård. Du har ett stort intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett konsultativt sätt. Vi ser gärna att du är drivande, lyhörd och tar initiativ i såväl kundarbetet som det interna teamarbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.

Intervjuer kommer ske fortlöpande under annonseringsperioden.


Upplysningar

 • Ann-Louise Ottosson
  Avdelningschef Landstingshälsan
  0455-736602
  E-post: Ann-Louise Ottosson
 • Agneta Börjesson
  Företagssköterska
  0455-736607
 • Vårdförbundet centralt

  0455-731000 kontakt via växel

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-06-10.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.