Leg. sjukgymnast/Fysioterapeut till Ätstörningsenheten, Länsgem. psyk.

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Ätstörningsenheten ingår i länsgemensam psykiatri som finns på Blekingesjukhuset i Karlskrona. Vårt upptagningsområde är hela länet. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. I teamet arbetar psykolog, skötare med KPT-utbildning med steg 1 samt DBT-utbildning, sjuksköterska, specialistläkare, kurator och sjukgymnast.

Vi kan erbjuda ett spännande och intressant arbete i ett varmt och positivt arbetslag med respekt för varandras olika utbildningar och inriktningar. Vi behöver varandras kunnande för att det skall bli en bra och positiv behandling för de patienter som kommer till oss.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse men helst under augusti månad.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast på Ätstörningsenheten träffar du patienter från åldrar 16 år och uppåt.
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av självständigt patientarbete med individuella bedömningar och behandlingar som kompletteras med gruppverksamhet och teamarbete.
Du kan också få uppdrag från BUP, mottagning och avdelningen med enskilda patientfall och bedömningar.
Du kommer att ha din bas i Karlskrona med det övriga teamet, men jobba viss dag/vecka i Karlshamn.

Som sjukgymnast på Ätstörningsenheten kan du jobba med olika gruppbehandlingar som bassängträning, Medicinsk Yoga, Basal Kroppskännedom, Mindfulness och NADA.

Varje termin finns det möjlighet att delta på nätverksmöten med övriga sjukgymnaster/fysioterapeuter inom psykiatrin som jobbar med Basal Kroppskännedom.
På eget initiativ finns det även möjlighet till handledning inom sjukgymnastik vid ätstörningar.

Vår enhet har ett helhetsperspektiv, se till hela patientens hälsotillstånd och livssituation. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel och att du har god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, vidareutbildning och erfarenhet av psykiatrisk problematik-/Ätstörningar är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Christina Wieslander
  Avdelningschef, Längemensam Mottagning
  0455-73 59 83
  0734-47 16 44
  E-post: Christina Wieslander
 • Gunilla Persson
  SACO
  0455 - 73 16 72

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-02.

Vikariat under 12 månader med eventuell möjlighet till förlängning/tillsvidareanställning.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.