Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Ögonkliniken är en del av Blekingesjukhuset och verksamhet finns både i Karlskrona och i Karlshamn. Vi arbetar för invånarna i Blekinge och vårt mål är att tillgodose deras behov av ögonsjukvård med god kvalitet och tillgänglighet.
Vi söker nu två ögonsjuksköterskor alt. sjuksköteskor. En med grundplacering i Karlshamn och en med grundplacering i Karlskrona.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Månadslön
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Vi är ett team som arbetar i en verksamhet med hög medicinsk kompetens och utveckling. Verksamheten består av två specialistmottagningar, en operationsenhet med främst inriktning kataraktkirurgi och skelningskirurgi, en operationsenhet med inriktning injektionsbehandling för patienter med förändring i gula fläcken, och en Syncentral belägen i Karlskrona. Du kommer främst arbeta på en av våra specialistmottagningar. Det kan också bli aktuellt med andra uppgifter som att delta i vår injektionsverksamhet i Karlshamn.
Vår målsättning är att varje medarbetare ska ha intressanta, varierande och stimulerande arbetsuppgifter inom kliniken. Du kommer arbeta med egna mottagningar och förbereda patienter inför läkarmottagningar. Du kommer också med tiden ha telefonrådgivning. Du arbetar tillsammans med övriga medarbetare för att uppnå landstinget Blekinges mål för Ögonsjukvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig med specialistkompetens inom oftalmologi, alternativt legitimerad sjuksköterska med ett intresse för ögonsjukvård. Du skall, om du inte är specialisterad, ha viljan att satsa på vidareutbildning till ögonsjuksköterska.
Du är van att arbeta självständigt. Erfarenhet av mottagningsarbete och ögonsjukvård är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och har såväl intresse som förmåga att möta människor i olika situationer. Vi ser gärna att du är intresserad av förändringsarbete och att du som person har ett lösningsorienterat synsätt. Det krävs att du har förmåga att strukturera och prioritera mellan arbetsuppgifter. Du behöver även ha förmåga att bidra till teamkänsla och vara en relationsbyggare. Vi kommer att lägga stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Ulrika Sjöberg
  Avdelningschef
  0455-735178
 • Maria Swärdh
  Ögonsjuksköterska repr Vårdförbundet
  0455-736784
 • Cecilia Turner
  Ögonsjuksköterska Repr Vårdförbundet
  0454-732588

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-22.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.