Medicinsk sekreterare till Mellanvården, vuxenpsykiatrin västra Blekinge

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Vuxenpsykiatrin i västra Blekinge verkar i ett upptagningsområde med cirka 60 000 invånare och består av vuxenpsykiatrisk mottagning i Karlshamn och Sölvesborg, akut och rådgivningsteam, mellanvård, dagpsykiatri samt en heldygnsvårdsavdelning. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse.

Mellanvården Väst består av verksamhet i Sölvesborg, Olofström och Karlshamn. Förekommer resor i tjänsten mellan de olika verksamheterna.

Nu söker vi en medicinsk sekreterare med basplacering på Mellanvården i Sölvesborg varav 1 till 2 dagar i Olofström.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: 17-05-15 eller enligt överenskommelse. Vikariat 1 år
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare är du sekreterare åt samtliga inom Mellanvården Väst
Utöver medicinsk dokumentation ingår sedvanliga sekreteraruppgifter såsom brev, remisser och intyg i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Läkarsekreterar- eller medicinsk sekreterarexamen.

Du ska vara utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. KY/YH- och kodningsutbildning är meriterande. Du som söker skall ha lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt. Det är även viktigt för oss att du är en positiv, självständig och serviceinriktad person. Är du dessutom flexibel, har lätt för att samarbeta och är bra på att prioritera är du förmodligen den vi söker!

Även du som är klar med din utbildning i Juni är välkommen att söka.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Då det förekommer resor i tjänsten är körkort ett krav.

Upplysningar

 • Petra Nordberg
  Avdelningschef Mellanvården
  0734 - 47 16 74
 • Emelie Engqvist
  Medicinsk sekreterare, Mellanvården väst
  0456-73 12 47

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-03-12.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.