Arbetsterapeut till Ronneby rebabiliteringscenter

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.

Vi söker Dig som vill vara en del i vår arbetsgrupp i Ronnebys offentliga primärvård på Ronneby Rehabiliteringscenter.

Rehabenheten består av samtalsterapeuter, sjukgymnaster och arbetsterapeut, vilket innebär möjligheter att arbeta i team med specifik kompetens kring patienter med ett komplext vårdbehov. Vi har ett väl uppbyggt team för rehabiliteringsutredningar där även behandlande läkare deltar. Vårt upptagningsområde är patienter som tillhör vårdcentralerna i Ronneby, Kallinge och Bräkne-Hoby.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut i primärvården träffar du patienter i alla åldrar med många olika typer av sjukdomar och besvär. Arbetsuppgifterna innebär bedömning av ADL-förmåga, kognitiv förmåga, hjälpmedelsbehov samt träning för att öka delaktighet i aktivitet. Coachning med praktiska lösningar som gör vardagen enklare för patienterna är en central roll i arbetet. Du kommer att arbeta med poliklinisk behandling individuellt och i grupp. Vanliga arbetsområden är smärta, stroke, artros, KOL, handskador och aktivitetsbalans.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet från Primärvården är meriterande. Önskvärt är erfarenhet från arbete med KOL-, smärta-, stroke och handrehabilitering. Arbetet kräver att Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ och har stor framåtanda. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Marcus Bencker
  Avdelningschef
  0457-73 14 91
 • Louise Cederholm
  Sveriges arbetsterapeuter
  0457-731501

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-18.

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons. Detta underlättar hanteringen av inkomna ansökningar. Var noggrann när du fyller i ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du har sökt första gången, kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.