Dietist till Blekingesjukhuset, Karlshamn

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Vi är en professionell kunskapsorganisation som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, engagemang, samarbete, ansvar och delaktighet. Dietisterna på Blekingesjukhuset är organiserade inom Rehabiliteringskliniken, med en dietistmottagning i Karlskrona och en i Karlshamn. En dietist finns också på levnadsvanemottagningen i Karlshamn.

Dietisterna i Karlshamn arbetar tillexempel inom kirurgi med bland annat fetmakirurgi, njurmedicin, diabetes, onkologi, öron-näsa hals, rehabiliteringsklinik och barnmottagning.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval och tillsättning sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
  • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Behovet av dietister har uppmärksammats och vi har förstärkt dietistbemanningen senaste åren. Den aktuella tjänsten är placerad på Dietistmottagingen i Karlshamn.

Du kommer att ansvara för nutritionsbedömning och behandling av patienter på sjukhuset och från primärvården och du träffar patienter både inom sluten- och öppenvården. Tjänsten innebär arbete med enskilda patienter och med patienter i grupp. Du kommer att träffa patienter från olika verksamhetsområden och diagnoser som kan förekomma på ett mindre sjukhus. Du har också ansvar för utveckling inom dina ansvarsområden. Utbildning och konsultation till omvårdnadspersonal ingår i arbetsuppgifterna samt att utveckla teamarbetet med andra yrkesgrupper.

Kvalifikationer

Legitimerad dietist, gärna med erfarenhet av yrket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och det är viktigt att du är självständig, engagerad och vill fortsätta utveckla dietistverksamheten. Du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team.

Upplysningar

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-28.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.