Medicinsk sekreterare till Thoraxcentrum

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Thoraxcentrum med verksamhet i Karlshamn och Karlskrona ger Blekinges invånare tillgång till specialiserad och högspecialiserad hjärt- och lungsjukvård. Vi har både slutenvård och öppenvård. Vi är en professionell kunskapsorganisation som kännetecknas av hög vårdkvalitet, utvecklingsvilja, ansvar och delaktighet. Tillsammans är vi ca 200 medarbetare. Vi erbjuder bra arbetstider, flextid, friskvårdsbidrag och fri tillgång till gym.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Landstinget Blekinge tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, helst omgående. Urval sker löpande.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vi är nu inne i en expansiv fas på kliniken och söker efter medicinska sekreterare till ett stimulerande och lärorikt arbete inom vårdadministration på Thoraxcentrum i Karlskrona. Tjänsterna gäller arbete inom både sluten- och öppenvård.

Arbetsuppgifterna är omväxlande och innebär olika typer av administration, dokumentering i journalsystemet NCS Cross, PAF (klinisk fysiologi), DRG-registrering samt kalla patienter till olika läkarbesök inom både sluten- och öppenvård. Arbetet innefattar även posthantering, registrering i olika kvalitetsregister och ta fram olika sorters statistik på kliniken. Du kommer också att ha patientkontakt och vara ett administrativt stöd för andra yrkeskategorier.
Hos oss är din insats en viktig del i vårdprocessen.

Kvalifikationer

Du har utbildning som medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Arbetet ställer höga krav på servicekänsla, flexibilitet, samarbets- och initiativförmåga samt självständighet. Du är noggrann, kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samt är lyhörd för att medverka till en positiv stämning i arbetsgruppen.

Som person trivs du med varierande arbetsuppgifter, är öppen för förändringar och utveckling av ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet meriteras.

Upplysningar

 • Eva Persson
  Avdelningschef
  0455-73 68 81
 • Camilla Olsson
  Vision

  0768-559794

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-18.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.