Personalkonsult vikariat

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Psykiatrin och habiliteringen är en specialistverksamhet som har verksamhet i samtliga kommuner. Vi är ca 500 anställda. Som personalkonsult rapporterar du till personalchefen på förvaltningen psykiatri och habilitering. Du kommer att jobba 50% av din arbetstid mot psykiatri och habilitering och 50% mot Blekingesjukhuset. Du har även ett stort samarbete med övriga personalkonsulter som jobbar inom Landstinget Blekinge.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform:
 • Tidsbegränsat till: 2019-02-28
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

En av våra personalkonsulter kommer att vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie.
Som personalkonsult kommer du att arbeta med hela bredden av personalarbete. Du kommer att möta en stor variation av frågeställningar och uppdrag bland annat inom områdena arbetsrätt, kompetensförsörjning, arbetsmiljö, lönebildning, analys och uppföljning. Din roll innebär att du aktivt medverkar till god samverkan med arbetstagarorganisationerna. Som personalkonsult arbetar du utifrån ett professionellt, vägledande och coachande arbetssätt med att stödja förvaltningens chefer i sin arbetsgivarroll.

Psykiatri och habiliteringen samt Blekingesjukhusets staber har ett övergripande ansvar och arbetar som strategiskt ledningsstöd till verksamhetschefer och ledningsgrupper, vilket också innefattar omvärldsbevakning. Du kommer därför också att delta i vårt processinriktade förbättringsarbete.

Vi arbetar tillsammans, med hela landstingets personalfunktion, i olika fördjupningsgrupper med utvecklingsfrågor inom t ex arbetsmiljö, arbetsrätt eller kompetensförsörjning. Du förväntas att, i detta arbete, bidra till utvecklingen av riktlinjer och rutiner inom personal- och kompetensområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen från personal- och arbetslivsprogrammet eller motsvarande utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du behöver ha några års erfarenhet av kvalificerat personalarbete.

Som person behöver du vara bra på att bygga förtroendefulla relationer, kunna situationsanpassa, vara pedagogisk och ha initiativförmåga. En förutsättning för att fungera i uppdraget är att du trivs att arbeta såväl självständigt som i team, är strukturerad och kan kommunicera på ett sakligt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Britt-Inger Österlind
  Personalchef
  0455-407340
  0734-471683
  E-post: Britt-Inger Österlind
 • Bodil Ohlsson
  Vision
  0455-73 66 86

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-12.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-07-03 11:31:12 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.