Leg. röntgensjuksköterskor alt. sjuksköterskor till Mammografisektionen

Landstinget Blekinge är ett bra val för dig som tycker att livet, med allt vad det innebär, är viktigt. Vi ger dig utmärkta förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa. Vi ger dig också möjlighet att välja en skön miljö för arbete, boende och fritid som genomsyras av livskvalitet.

Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona. I Karlshamn ligger tyngdpunkten på planerad öppenvård, till exempel kirurgi, medicin och ortopedi. I Karlskrona bedrivs resurskrävande verksamhet dygnet runt, till exempel kvalificerad intensivvård och operationsverksamhet.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 2

Arbetsuppgifter

Tycker du om nya utmaningar, vill ta ansvar och vill arbeta med oss utifrån vår värdegrund - engagemang, kvalitet och samarbete? Då kan du vara en av de två vi söker till Mammografisektionen på Röntgenkliniken i Blekinge.

Vi har verksamhet på två orter i länet och arbetar med ständig utveckling, teknik och service av hög kvalitét. Vår verksamhetsidé är att säkerställa bästa möjliga beslutsunderlag till remittenten för att möjliggöra rätt diagnos och snabb behandling av patienten. Vi arbetar i ett gemensamt RIS/PACS från Sectra.
´
Vi erbjuder:
• Arbete dagtid
• Ett meningsfullt arbete med screening och klinisk mammografi i en god arbetsmiljö
• Kontinuerlig fortbildning
• Som ny medarbetare får du en genomtänkt och väl fungerande introduktion i arbetet
• Tillgång till personalgym
• En bra miljö att leva och bo i med havet som närmsta granne.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska alternativt legitimerad sjuksköterska.
Som person är du flexibel och kvalitetsmedveten. Du är nytänkande, ansvarstagande, gillar teamarbete och vill utveckla vården tillsammans med oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Upplysningar

 • Thomas Strand
  Avdelningschef Röntgen Karlshamn
  0455-733253
 • Åsa Nilsson
  Vårdförbundet Karlshamn
  0454-732566

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-30.

Tack för att du skickar din ansökan via länken i denna annons. Det kvalitetssäkrar och effektiviserar rekryteringsarbetet. Fyll i din ansökan noggrant så att vi får en komplett och rättvisande bild av dig .

När du skapat ditt konto, kan du logga in och uppdatera ditt CV samt ändra i ditt personliga brev. På så sätt kan du framöver söka andra tjänster inom Landstinget Blekinge.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till Offentliga jobbs rekryteringsdatabas där du registrerar ditt CV och skickar din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på Offentliga jobb eller kontakta supporten på telefon 0771-10 10 29.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.