Fysioterapeut/sjukgymnast till Sölvesborg vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-års period kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.
Sölvesborgs vårdcentral är en landstingsägd vårdcentral som ingår i Hälsovalet Blekinge. På vårdcentralen är vi cirka 40 medarbetare i olika professioner som arbetar tillsammans. Hos oss finns cirka 11 000 listade patienter.
Vårdcentralen är miljöcertifierad.
Vårdcentralen ligger i nära anslutning till buss och tåg för bra pendlingsmöjligheter. Vi söker fysioterapeut/sjukgymnast till vår vårdcentral och kanske är du en av dem som blir vår nya medarbetare på Sölvesborg Vårdcentral?

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast är du första instans för patienter med ledbesvär från rörelse/stödjeorganen.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är självständigt patientarbete med variation av individuella bedömningar och gruppbehandling.
Vi har samarbete med hela vårdkedjan inom och utom landstinget för patientens bästa.
"Som fysioterapeut på en vårdcentral får du jobba med stor variation av patienter i alla åldrar och därför får du använda din kunskap inom alla områden. Det är utmanande, men roligt och lärorikt. Det krävs sammarbete inte endast med personal på vårdcentralen, utan inom hala vårdkedjan inom och utomlandstinget" säger Matilda, fysioterapeut på Sölvesborg Vårdcentral

Kvalifikationer

Du ska var utbildad och legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Om du har utbildning och kunskap inom akupunktur, ortopedisk medicin, basal kroppkännedom samt erfarenhet från primärvård så är det meriterande. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga, är flexibel och att du vill vara med och utveckla verkasamheten.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetsuppgifterna.

Upplysningar

 • Petra Nilsson
  Avdelningschef
  0456-73 11 50
 • Anna Danilo
  Fysioterapeut
  0456-731356

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-11.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2017-12-11 09:12:23 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.