Tandläkare Folktandvården Karlshamn

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vår vision är ”Frisk mun för alla”. Det innebär att Folktandvården i Blekinge tar ansvar för folkhälsan genom att satsa på allt från förebyggande frisktandvård till förstklassig specialisttandvård. Vi står för tillgänglighet, moderna metoder och gott bemötande. Med kunskap, stolthet och glädje arbetar vi vidare – för fler friska munnar.

Folktandvården är en av fyra vårdförvaltningar i Landstinget Blekinge och har ca 300 medarbetare. Verksamheten finns i hela länet, från Jämjö i öst till Sölvesborg i väst. Allmäntandvård bedrivs på 11 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård finns i Karlskrona och Karlshamn.

Vår organisation inom allmäntandvården är uppdelad mellan verksamhetsområde öst och verksamhetsområde väst - nu söker vi nya tandläkarkollegor till Karlshamn.

Vid Folktandvården Karlshamn arbetar 7 tandläkare, 5 tandhygienister och 14 tandsköterskor och 2 receptionister. Vi arbetar även med lustgas- och KBF-protetikbehandlingar. Kliniken är nyrenoverad och har modern utrustning.
Vi utsågs 2016 till ”Årets Arbetsplats” i Landstinget Blekinge

Karlshamn är en stad vid havet. Boende möjligheterna är många, villa, radhus eller lägenhet oavsett så har du skärgården runt hörnet. Karlshamn sträcker sig även norrut in mot de djupa skogarna med fiskesjöar och ett liv på landet. Här finns ett brett utbud av service och kommunikationer. Flygplats endast 30 minuter från centrum och dessutom direkttåg till Köpenhamn, så det är även lätt att tillfredsställa eventuell reslust!

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Vi tillämpar individuell lönesättning
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Vårt arbete präglas av vår vision. Vi arbetar med patienter i alla åldrar och erbjuder dem modern tandvård, hög kvalité och ett gott bemötande.
Vi arbetar i team och med ett delegerat arbetssätt. Är du nyutexaminerad finns det handledare på kliniken som stöttar dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som
- är legitimerad tandläkare
- är positiv och öppen och har lätt att samarbeta
- kan ta eget ansvar och egna initiativ
- vill utveckla dig inom ditt yrke

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, servicekänsla och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig:
- Ett gott arbetsklimat
- Rutinerade arbetskamrater
- Ett variationsrikt behandlingspanorama
- Goda utvecklingsmöjligheter
- Egna kompetensförsörjningsmedel
- God handledning
- Introduktionsprogram

Upplysningar

 • Jan Bläckberg
  Avdelningschef
  0454-73 2705 , 0454-73 2708
  E-post: Jan Bläckberg
 • Inger Olsson
  Administrativ samordnare
  0454-73 2705, 0454-73 2728
  E-post: Inger Olsson
 • Ida Arnesson
  Representant SACO
  0454-73 2705

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-03-05.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-05-17 11:49:20 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.