Distriktsköterska/sjuksköterska till Ronneby vårdcentral

I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Vi kommer att utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Primärvården omfattar Landstinget Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum. Blekingebor som blir sjuka vänder sig direkt till vårdcentralerna och får tillgång till hälso- och sjukvård som inte kräver sjukhusresurser. Vården ges i länets samtliga städer, på flera mindre orter och ibland i hemmen. Vårt mål är att vara en modern öppenvård där lagarbete och patienternas behov står i centrum.
Ronneby vårdcentral är en av de landstingsäga vårdcentralerna som ingår i hälsoval Blekinge. Vi har cirka 10 700 listade patienter och vi är 35 medarbetare såsom allmänläkare, distriktsköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, receptionist samt medicinska sekreterare.

Anställningsform

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
 • Tillträde: Urval sker fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag! Tillsättning enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Brinner du för framtidens vård? Då är du varmt välkommen att bli medarbetare i vårt härliga gäng och vara med i satsningen att skapa en fantastisk vårdcentral. Du kommer att ingå i spännande förbättringsarbeten och utvecklingsarbeten. På vårdcentralen möter du allt från små barn till våra äldre medborgare. Arbetsuppgifterna är sedvanliga för Distriktssjuksköterska/Sjuksköterska på vårdcentral såsom mottagningsarbete, medicinska bedömningar, telefonrådgivning, omläggningar och triagering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktsköterska/sjuksköterska. Du har ett genuint intresse för att hjälpa människor och arbetar med patienten i fokus. Du är trygg i din yrkesroll och en positiv kollega som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare har du god samarbetsförmåga och är stresstålig. Eftersom vi är måna om att hitta en kollega som passar in i vårt team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar

 • Helena Wettergren
  Avdelningschef
  0457-731745
  072-880 43 02
 • Carina Lind
  Vårdförbundet
  0457-731400

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-23.

Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sök jobbet här >>

Senast uppdaterad 2018-06-29 15:15:37 av Jenny Gustavsson

Så här ansöker du

Våra lediga jobb hittar du även på sidan Offentliga jobb, där du också ansöker. Klicka på ansökningslänken i annonsen för att komma till rekryteringsdatabasen där du registrerar ditt CV och skickar in din ansökan. Har du frågor som gäller din ansökan, till exempel registrering, inloggning eller hur du ansöker? Läs mer på offentligajobb.se eller kontakta supporten på telefon 0771-69 36 93.

Prenumerera på jobb

Hittar du ingen utannonserad tjänst som passar dig just nu? Då finns det möjlighet att på Offentliga jobb prenumerera på jobb du är intresserad av. Klicka på länken så kommer du till en söksida på Offentliga jobb där landstingets lediga tjänster finns. Klicka på "skapa bevakning" för att börja prenumerera. Innan du gör detta kan du också förfina sökningen om du till exempel bara är intresserad av jobb inom en viss yrkeskategori.

Är du sjuksköterska? Vi behöver dig!

Vi har alltid behov av sjuksköterskor. Om du inte hittar ett passande ledigt jobb i listan bredvid men är intresserad av att jobba i Landstinget Blekinge får du gärna höra av dig! Mer information och kontaktuppgifter hittar du via länken.